f Munngodt: Andebryst med fennikkelfrø, timian og hvitløk

29/05/2011

Andebryst med fennikkelfrø, timian og hvitløk





Ingredienser:
2 andebryst
1 ts fennikkelfrø
1-2 ts timian
3 fedd hvitløk
Litt olje
Salt og pepper

Fremgangsmåte:
Andebrystene saltes og peppres på begge sider. Fennikkelfrø, timian, hvitløk og olje, støtes til en fin masse i en morter. Start med fennikkelfrø, og tilsett resten, når fennikkelfrøene er godt knust. Massen fordeles på kjøttsiden av andebrystet. Legg kjøttsidene sammen, og bind dem godt sammen med hyssing. Så stekes skinnsidene på brystet, i ei varm panne. Stek cirka 5 minutter på hver side, så skinnet blir sprøtt. Forvarm stekeovnen til 180 grader, og stek anda i 25 minutter. Ta anda ut, og fjern hyssingen. Vi serverte med ovnstekte poteter, og en grønn salat med tomat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar