12.04.2011
Grillkylling på ølboks
Ingredienser:
1 hel kylling, ca. 1200 gram
0,33 boks øl. Vi brukte Tuborg Classic
Rub:
1 ss Hvitløkspulver
1 ss Paprikapulver
2 ss Salt
1 ss Sort pepper
1 ss Grønn pepper
1 ts Tørkede chilflak
1 ss Spisskommen
1-2 ss Brun farin
1 ts Jalapenosaus eller tabascosau
2 ss Olivenolje
Fremgangsmåte:
Bland rubben godt sammen, og gni kyllingen godt inn, innvendig og utvendig. Dette kan gjerne gjøres flere timer i forveien. Fyr opp grillen. Putt boksen opp i bakdelen, og sett kyllingen på grillen, så det ser ut som om han sitter på en stol. Grill kyllingen indirekte i cirka 1 time. Grillen skal ha en temperatur på rundt 200 grader. Vi serverte med ovnstekte poteter, og en frisk salat.
Lagret under:
Dip/chutney etc.,
Fjærkre,
Grill,
Middag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
hihi, har utseende litt i mot sæ dein karn dær ;-)
SvarSletHehe, det får'n si :-)
SvarSlet