Fremgangsmåte: Skjær spekepølsen i grove biter, og stek i en stekepanne. Skjær grønnsaker i tynne skiver, og stek i en stekepanne. Start med potetene (de tar lengst tid, og pass på at skivene ikke er for tykke), før resten av grønnsakene skal stekes. Bland spekepølsen i igjen, og bland det hele sammen. Slå en blanding av egg og melk over. Rør lett rundt, dryss med ost på toppen, og sett stekepanna i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. I mens lages en grønn salat med tomater og balsamico som tilbehør. | Ingredienser: 100 g spicy spekepølse, f.eks en god chorizo 1/2 paprika 1/2 squash 1/2 aubergine 1 sjalottløk 3 poteter 6 egg 3 ss melk Litt chili Salt og pepper Cheddar Salatblader Tomat Balsamico |
26.01.2011
Spicy spansk omelett
Lagret under:
Egg,
Frokost/lunsj,
Middag
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar