f Munngodt: Biscotti

07.11.2010

Biscotti


Ingredienser til ca. 30 stk:
150 g mandler
4 små egg
1/2 ts mandelessens
1 ts vaniljeessens
275 g hvetemel
150 g sukker
1 ts bakepulver
En knivspiss salt

Fremgangsmåte: 
Rist mandlene på ei stekepanne. Rør eggene sammen med vanilje- og mandelessens. Bland mel, bakepulver, sukker og salt i en annen bolle, og vend eggeblandingen i, litt av gangen. Knus mandlene lett, f.eks i en morter, og bland i kakedeigen.

Ha deigen over på et bakepapir. Lag to lange pølser, bruk evt. to spiseskjeer til å forme. Stek i ca 35 minutter på 150 grader. Ta brettet ut av ovnen, og skjær det til halvannen cm tykke kjekser med en brødkniv. Stekes igjen på 150 grader i ti minutter på hver side. La avkjøle og oppbevar i en fin kakeboks eller et norgesglass, da disse også er veldig dekorative!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar