f Munngodt: Spicy spansk omelett

26.01.2011

Spicy spansk omelett

Fremgangsmåte:
Skjær spekepølsen i grove biter, og stek i en stekepanne. Skjær grønnsaker i tynne skiver, og stek i en stekepanne. Start med potetene (de tar lengst tid, og pass på at skivene ikke er for tykke), før resten av grønnsakene skal stekes. Bland spekepølsen i igjen, og bland det hele sammen. Slå en blanding av egg og melk over. Rør lett rundt, dryss med ost på toppen, og sett stekepanna i ovnen på 200 grader i ca. 10 minutter. I mens lages en grønn salat med tomater og balsamico som tilbehør.
Ingredienser: 
100 g spicy spekepølse, f.eks en god chorizo
1/2 paprika
1/2 squash
1/2 aubergine
1 sjalottløk
3 poteter
6 egg
3 ss melk
Litt chili
Salt og pepper
Cheddar

Salatblader
Tomat
Balsamico

Ingen kommentarer:

Send en kommentar