f Munngodt: Freeze!

17.01.2010

Freeze!

Når man kun er to personer er det ikke alltid man rekker å spise opp alt man har - særlig ikke det med kort holdbarhet.

Fløte og creme fraiche
 er smart til å fryse ned i "isbit"terninger. Bra å bruke hvis man fx. lager sauser eller andre sammenkokte retter, som trenger en rundere smak. 

Er bananene i ferd med å bli litt vel modne? Skjær dem opp i skiver, og frys ned. Bruk dem til fx. pannekaker eller smoothies. 

Melk: Frys ned, og bruk fx. i bakst.

Tomatsaus til pizza har vi ofte i fryseren, og det samme med andre sauser vi lager fra bunnen av. Kan like godt lage litt ekstra når man er i gang, så slipper man å lage alt hver gang!

Bein: Gir utrolig mye kraft til sauser og supper. 

Bacon: Frys ned i porsjoner med fx. 4 baconstrimler. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar