f Munngodt: Oksekjøtt i rød karri

17.10.2011

Oksekjøtt i rød karri





Ingredienser:
400 g strimlet oksekjøtt
1 ss hvetemel
1 ss rød karrypasta
2 dl kokosmelk
3 dl oksekraft eller buljong (flytende buljong)
1 paprika, grovt hakket
2 håndfull vårløk, grovt hakket
saften fra en halv lime
2 ss fiskesaus
1 ss rørsukker eller brunt sukker

Fremgangsmåte:
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek det på høy varme, så det får en fin skorpe. Ikke gjennomstek kjøttet. Sett kjøttet til side, og tilsett karrypastaen og litt olje i stekepannen. Skru litt ned for varmen. Stek pastaen i 2-3 minutter, og deretter tilsett paprikaen og vårløken. Stek i 3-4 minutter. Så tilsettes kokosmelken, oksebuljongen, saften fra limen, fiskesausen og sukkeret. Rør godt sammen, og smak eventuelt til med litt salt og pepper. Dryss 1 ss mel over kjøttet, og ha det over i stekepannen. Rør godt sammen, og server med jasminris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar