Det var egentlig canneloni vi skulle lage, men da vi ikke kunne finne det i butikken vi var innom, lagde vi det med store pastarør i stedet. Likevel må vi slå fast at denne retten vil være fantastisk uansett hvilken pasta man bruker - derfor kommer oppskriften likevel. Høy Mmm-faktor rundt middagsbordet :-) Fremgangsmåte: Finhakk grønnsaker og stek dem møre i olivenolje. Tilsett så de våte ingrediensene, krydder og la tomatsausblandingen putre i ca. en halv time. Så over til sausen: Smelt smør, rør inn mel og ha i melk til konsistensen blir bra, og smak til med krydder. Så tilsettes fisken. Når sausen har avkjølt litt, tilsettes egg og parmesan under omrøring. Ha det hele over i en ildfast form sammen med 250 g tørket pasta. Stek på 200 grader i 30-40 minutter. Note: Dersom du lager dette med cannelonirør, var det meningen at mornaysausen med fisken skulle utgjøre fyllet i rørene. | Ingredienser: 1 løk 1/2 gulrot 1/2 stangselleri 1/2 aubergine Kapers Oliven 5 fedd hvitløk Tørket chili Oregano Salt og pepper Hvitvin 1 boks hakkede tomater 70 g tomatpuré Spinat 250 g tørket pasta -------------------------------- MORNAYSAUS: 1 ss smør 1 ss melMelk Salt og pepper Muskatnøtt 1 egg Rikelig med parmesan 400 g hvit fisk |
13.10.2010
Ovnsbakt pasta med hvit fisk, tomat- og mornaysaus, spinat, oliven & kapers
Lagret under:
Fisk/skalldyr,
Italiensk,
Pasta
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar