f Munngodt: Hvitvinsdampet torsk med ovnsstekte middelhavsgrønnsaker

14.06.2011

Hvitvinsdampet torsk med ovnsstekte middelhavsgrønnsaker



Ingredienser, fisk:
250 g fersk torsk
Ca. 2 dl hvitvin
Salt og pepper

Fremgangsmåte, fisk:
Krydre fisken godt med salt og pepper, og la dette trekke inn i ca. 15 minutter. La hvitvinen koke opp, skru av blusset og damp fisken etter anvisning (ca. 15 minutter i vårt tilfelle). 

Ingredienser, ovnsstekte grønnsaker:
Poteter, skjært i båter
Cherrytomater
Aubergine
Squash
Paprika
Olivenolje
Basilikum
Hvitløk (hele fedd)
Fetaost
Salt og pepper

Fremgangsmåte, grønnsaker:
Skjær grønnsakene, vend i olje og krydder. Stek i ovnen på 200 grader til potetene blir ferdigstekte (ca. 40 minutter). Rør litt underveis. Når det er igjen 5 minutter, drysses fetaost på toppen, og la dette smelte. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar