f Munngodt: Tacokrydder

01.03.2011

Tacokrydder



Med de riktige kryddersortene tilgjengelig slipper du å kjøpe de ferdige blandingene fra Santa Maria - eller verre, risikere å finne ut at du er tom for tacokrydder, når tacoen nesten er ferdig!

Krydderet (minus pulver og salt) ristes i en tørr stekepanne. Etterpå støtes krydderet i en morter eller lignende, før salt og krydderet i pulverform tilsettes. Bland godt sammen, og hvis du ikke bruker opp alt på én gang, kan krydderblandingen oppbevares i en tett beholder. 

Vi har ikke angitt forhold, da dette er litt smak og behag, men størstedelen bør bestå av korianderfrø og spisskummen.

Ingredienser:
  • Korianderfrø
  • Spisskummen
  • Tørket chili
  • Pepper (grønn, szechuan, sort)
  • Salt
  • Hvitløkspulver
  • Paprikapulver
  • Løkpulver

Ingen kommentarer:

Send en kommentar