Ingredienser:
300g kjøttdeig, gjerne av lam
2 løk
2 gulrøtter
3 fedd hvitløk
1 glass hvitvin
2 bokser hakkede tomater
2 ss tomatpure
1-2 dl oksebuljong
1-2 cm kanel
7-8 stk. allehånde
Oregano
Salt'n pepa
2 små auberginer
1-2 ss smør
1-2 ss mel
Melk/fløte
Parmesan
½ tsk revet muskatnøtt
Salt'n pepa
1 egg
Fremgangsmåte:
Finhakk grønnsakene, og sauter i olivenolje. Hell over hvitvin, og la det halveres. Stek kjøttet, og bland i grønnsakene, når det er ferdigstekt. Hell over de hakkede tomatene, buljongen, tomatpureen og krydderet. La dette putre i en god stund.
Imens lages mornaysausen. Smelt smør, og tilsett melet. Rør inn melken/fløten, til konsistensen er fin. Ta kasserollen av plata, og tilsett parmesanen og krydderet. Når temperaturen på sausen er lunken, røres egget inn.
Bland alt i en ildfast form, sammen med de skiveskjærte auberginene, og gratiner i ovnen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar