Ingredienser:
200 g nudler, gjerne japanske
4 ark noritang eller annen tang
2 ss sesamolje4 ark noritang eller annen tang
2 vårløk
1 stor gulrot
1/2 hode broccoli
1/2 dl tamari (alt. annen soya)
Laksefileter
Til peanøttsausen:
3 ss peanøttsmør
2 ss riseddik
2 ss revet ingefær
2 ss tamari
1 ts rørsukker
Nudler: Varm sesamoljen i ei stekepanne, og sauter broccoli, vårløk og gulrot. Kok nudler etter anvisning, og vend dette i blandingen, sammen med tamari og tang.
Fisk: Damp laksefiletene i ca. 10 minutter. Anrett laksen på nudlene, og server peanøttsausen som tilbehør eller over retten.
Peanøttsaus: Bland peanøttsmør, riseddik, ingefær, tamari og rørsukker til en jevn masse.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar