16.09.2010
Sesamsalat med rotfrukter og eple
Ingredienser:
3 mellomstore rødbeter
3 gulrøtter
4 små epler
4 ss tahin
4 ss sesamfrø
1 ss sesamolje
3 ss vann
Salt
1 sitron (både saft og skall)
3 fedd hvitløk
Fremgangsmåte:
Skrell rødbeter og gulrøtter, skjær opp i litt mindre biter og kok møre. Bland tahin ut med vann, sesamolje, sitronsaft og finhakket hvitløk, smak til med salt, rør godt sammen til en slags dressing. Grovhakk de kokte rødbetene og gulrøttene, og gjør det samme med eplene. Bland det hele sammen til en salat, og server f.eks. med dampet hvit fisk som her, med revet sitronskall over.
Lagret under:
Fisk/skalldyr,
Frokost/lunsj,
Middag,
Tilbehør,
Vegetar
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar